Harmaan värin hienostuneisuus – kirkkaan sisustuksen tausta

Monet erehdyksessä uskovat, että harmaa liittyy tylsyyteen ja tyytymättömyyteen, eikä se ole lainkaan sopiva sisustussuunnitteluun. Tämä ei kuitenkaan aina vastaa totuutta.

Vaaleanharmaa väri voi todistaa aristokratian ja hillitsemisen sisusta. Lisäksi harmaan sävyt yhdistyvät täydellisesti muiden värien kanssa.

huoneen suunnittelu harmaalla

Neskuchny sisustus harmaalla

Harmaan sävyjen huoneen suunnittelu ei saisi olla yksitoikkoinen. Huoneen sisustuksessa on käytettävä eri sävyjen yhdistelmää, jotka voivat, miten ne sopusointuisesti yhdistyvät toisiinsa ja luovat kontrastin. Valitsemalla tämän värimallin, on otettava huomioon tulevaisuuden sisätilojen ominaisuudet.

huoneen suunnittelu harmaalla

Esimerkiksi huoneessa, joka on sisustettu viilein harmaan ja sinisen sävyin, sinun on lisättävä lämmin aksentti ovi, joka on valmistettu luonnollisesta puusta, pehmeästä valaistuksesta tai yhdestä seinistä. Harmaan värin avulla on mahdollista muunnella liian kirkkaita ja näkyviä elementtejä, esimerkiksi sohvan verhoilu. Tällöin riittää heittää harmaat tyynyt päälle tai sen vieressä oleva lattia tai esimerkiksi asettaa harmaa linoleumi lattialle.

huoneen suunnittelu harmaalla

Harmaa väri voi visuaalisesti laajentaa huoneen tilaa, esimerkiksi hyvin valaistussa huoneessa, sijoittaa esineet ja muotoilut elementit vaaleanharmaasta tummanharmaaseen keskustaan ​​yhteen seinistä. Samalla on tärkeää varmistaa, että huoneessa ei ole neutraaleja sävyjä.

Suunnitteluprojektin kehittämisessä on tärkeää säilyttää värin tasapaino. Kaiken grayness kuin lattia, seinät ja katto on koristeltu yksitoikkoinen todennäköisimmin aiheuttaa ahdistusta isännät ja heidän vieraansa, kun taas onnistunut yhdistelmä vastaväriä kirkkaan aksentti korostaa aristokraattinen hiomiseen suunnitteluun.

huoneen suunnittelu harmaalla

Harmaa tausta valoisaan sisätilaan

Harmaa tausta ja sen sävyt auttavat luomaan erinomaisen yhdistelmän sisustukseen kirkkailla esineillä. Seinät voidaan liittää tapetoineen, joiden muotoilu yhdistää useita värejä kerralla ja sopii yhteen ovien, lattian ja seinien suunnittelun kanssa. Lisäksi nykyaikaiset markkinat ovat valmiita tarjoamaan paljon värivaihtoehtoja aina tiukoista klassikoista moderneihin huipputekniikkaan. Harmaan muotoilun ei tarvitse olla tylsää.

huoneen suunnittelu harmaalla

Monet valmistajat viimeistelevät materiaalit tarjoavat tuotteita melko runollinen nimiä. Ja mikä tärkeintä, nämä nimet vastaavat täysin luotua vaikutusta.

Monet suunnittelijat haluavat käyttää harmaaa väriä ensisijaisena taustan luomiseen. Ja sillä on useita syitä:

  • harmaasävy on täysin yhdistetty muihin väreihin. Lattia, kuten seinät, tässä värimallissa sopii melkein mihin tahansa tyyliin;
  • käyttämällä tätä väriä eri sävyjä, voit visuaalisesti jakaa tilan vyöhykkeisiin ja korostaa eräitä asioita;
  • vaaleanharmaa linoleumi auttaa piilottaa kaikki huonetilan seinät, vaihtaa vieraiden huomion mielenkiintoisimpiin asioihin ja luoda erään aksentin.

huoneen suunnittelu harmaalla

Jopa äärimmäiset värin ratkaisut huonekalujen suunnitteluun, esimerkiksi huonekaluverhoilun happamuodot harmaalla pohjalla eivät ole enää niin ilmeisiä, että se mahdollistaa huoneen harmonisen sisustuksen luomisen. Lattiaan asennettu linoleumi tai harmaa laminaatti sisätilaan, kuten linoleumi, korostaa näkemystä vieraille ja isännät muiden esineiden huoneeseen.

13

Huonekalut harmailla sävyillä

Tumma tai vaaleanharmaa verhoilu auttaa luomaan tiukan mutta samalla kodikkaan sisustuksen. Vaaleanharmaat huonekalut näyttävät hyvältä tummanharmaalta taustalta sekä käänteis yhdistelmä. Jos tällaista tekniikkaa käytetään jakamaan huone tilaa vyöhykkeille, on suositeltavaa järjestää lepoalue, esimerkiksi asettaa linoleumi tai harmaa laminaatti lattialle.

Kaapin huonekalu huonekaluista luo tunteen puhtautta ja rauhaa. Kaapit, kaapit ja lipastot, kuten ovet tai linoleum, vaalean harmaasävyt tietyllä valaistuksella ovat marmorista tai kivestä valmistettuja tuotteita.

huoneen suunnittelu harmaalla

Tässä tapauksessa tärkeintä ei ole liioitella sitä yleisten sävyjen avulla: mallin täytyy välttämättä sisältää kontrastien ja aksenttien yhdistelmä. Harmaa väri yhdistyy täydellisesti lämpimiin sävyihin. Jos yksi seinistä, lattiasta tai ovista on koristeltu esimerkiksi lämpimällä beige- tai hiekkasävyllä, niin harmaat kalusteet tulevat kiinteäksi osaksi tätä tilaa.

huoneen suunnittelu harmaalla

Lisävarusteet ja valaistus

Kuten tiedätte, minkä tahansa sisustuksen suunnittelu koostuu pienistä asioista, mutta kaikki yksittäiset kohteet ovat yhtä tärkeitä kuin niiden yhdistelmä. Mustavalkoinen valokuva, harmaa kuvio, vaaleanharmaa verhot, ovet, tyynyt heitetään lattialle tai sohvalla ja katettu hopea - kaikki tämä, kuten niin paljon muuta, täyttää mitätön sisustus ja antaa sille hieman viileä, ja Otten liiallinen vaihtelu, jos sellainen on.

Jos käytät päävarttana harmaata väriä, on vältettävä tapauksia, kun sävyt yhdistyvät keskenään. Voit korostaa tai lisätä kontrastia käyttämällä samoja lisävarusteita.

huoneen suunnittelu harmaalla

Esimerkiksi lattialle asetettu korkea tummanharmaa tai jopa mustan värinen maljakko laimentaa tilanteen monotonisuutta ja herättää huomiota.

huoneen suunnittelu harmaalla

Mitä tulee valaistukseen, sen pitäisi olla kirkas, koska harmaasävyiset sävyt vaimentavat koko huoneen kirkkautta. Sinun tulisi käyttää mahdollisimman paljon sekä luonnollisia että keinotekoisia valonlähteitä: ikkunat, kattokruunut, lamput, valonheittimet ja muut valaistuslaitteet. Tässä tapauksessa on otettava huomioon joidenkin sisätilojen heijastava kyky. Esimerkiksi peilit tai metalliset kromiset ovenkahvat.

huoneen suunnittelu harmaalla

Olohuone

Olohuone, yleensä, on kaikkein juhlava ja tyylikäs huone, jossa vieraat saavat. Tästä huolimatta tämän huoneen sisäpuolella voi vallata ja yhdistelmä harmaita kukkia. On tärkeää varmistaa, että huomiota kiinnitetään tärkeimpiin ja merkittäviä asioita sisätilojen: työpöytä, TV, hyllyt kirjoja, valokuvia tai muisto rihkamaa, mutta ei yksi seinä tai ovia.

Linoleum tai harmaa laminaatti olohuoneen sisustuksessa on erittäin sopiva katsoa, ​​onko huone sisustettu klassiseen tai moderniin tyyliin.

huoneen suunnittelu harmaalla

Harmaa sävyn lattia loi täydellisen yhdistelmän muihin sisustustuotteisiin, pehmeisiin ja huonekalujen huonekaluihin, viimeistelyyn koristeellisilla elementeillä.

huoneen suunnittelu harmaalla

Suunnitelman luominen olohuoneen harmaaksi, erityistä huomiota tulisi kiinnittää valaistukseen. Se voi olla joko yhtenäinen tai ei, mutta joka tapauksessa kirkas. Valaistuksen visuaalisen tason asettamiseksi voit käyttää erilaisia ​​taustavärejä. Joten esimerkiksi valoalueet näyttävät valaisemisemmilta verrattuna tummille ja päinvastoin.

huoneen suunnittelu harmaalla

Harmaa sisätilojen olohuoneen verhot, riippuen varjossa, voi luoda erilaisia ​​vaikutuksia: kirkkaat värit tuovat huoneeseen keveys ja tummat, päinvastoin, suojaavat sisätiloja auringon säteet. Jälkimmäinen on erityisen totta kesäkaudella, kun suorat auringonvalot loistavat televisioruudusta ja vilkkuvat seinillä, mikä aiheuttaa paljon haittaa.

huoneen suunnittelu harmaalla

Makuuhuone

Moderoitu vaaleanharmaa väri ja sen sävyt sopivat erinomaisesti makuuhuoneen sisustukseen. Erilaisten koristeiden ja koristeluvaihtoehtojen yhdistäminen voi tuottaa hämmästyttävän vaikutelman. Linoleum tai harmaa laminaatti sisätilaan makuuhuone näyttää erittäin sopiva, varsinkin jos sisätilojen sisältää harmaa verhot. Mutta jotta huone olisi täydellinen ja harmoninen, huomiota olisi kiinnitettävä kontrasteihin, aksentteihin ja siirtymiin. Erinomainen tämä yhdistelmä harmaa seinät, siniset verhot, puiset huonekalut ja ovet.

Huoneeseen ei näytä "kylmää", sinun pitäisi laimentaa värin vaihteluväli lämpimillä ja neutraaleilla lämpimillä väreillä.

huoneen suunnittelu harmaalla

Tämä voidaan tehdä päiväpeitteillä, tyynyillä, verhoilla ja vuodevaatteilla. Lattia voidaan koristella pienellä matolla. Makuuhuoneen sisäpuolella olevat harmaat verhot muuttavat auringonvaloa ja kirkkaat aamuvarusteet eivät estä henkilöä voimaa. Vaaleanharmaalla on kyky imeä liiallinen valovirta.

huoneen suunnittelu harmaalla

Keittiö harmaalla

Harmaat tapetit keittiössä auttavat piilottamaan seinävaurioita, kompensoimaan huoneen kokoa, visuaalisesti laajentamaan sitä ja luomaan viihtyisän ilmapiirin. Tätä tilaa varten harmaasävyt tulisi olla suurimmaksi osaksi tausta. Keittiön sarja ja muut kalusteet voivat olla kirkkaan, mehukas ja kylläinen väri, joka lataa energiaa ja hyvää tunnelmaa.

Linoleum tai harmaa laminaatti keittiön sisätiloissa - yleinen ratkaisu, tällainen lattia sopii täydellisesti lähes minkä tahansa täytteen kanssa.

huoneen suunnittelu harmaalla

Kohtuulliset värit keittiössä auttavat luomaan sisustuksen tiukassa klassisessa tai moderniin tyyliin. Huoneen lopullinen ulkonäkö ja muoto riippuvat yksityiskohdista, seinistä ja ovien lisävarusteista sekä koristeosista.

Videogalleria

Kuvagalleria

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

67 − = 60

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: