Hvordan vokser du duftende violer i haven?

Violetter er små, men smukke og duftende blomster, som er en storslået dekoration af enhver have. De vokser op til 15 cm i højden og skaber usædvanlige blomstertæpper. Du kan møde dem både i skove og græsmarker, de vokser specielt godt i bjergrige områder og i almindelige byområder, og de er ikke så vanskelige at vokse.

Hvordan vokser du duftende violer i haven?

Have violer er stauder, der anbefales at blive plantet i skyggefulde hjørner. De dyrkes også tæt på vandreservoirer på stedet, de er et fremragende dekorativt element i klippehaverne, fordi de takket være den lave vækst ser godt ud på baggrund af klipper og klipper. Blomster er ret uhøjtidelige og de kan dyrkes selv på balkonen i store kasser eller gryder. Violetter vokser smukt både enkeltvis og i grupper og danner et blåt tæppe.

Reproduktion af violer ved haven udføres ved såning af frø eller kimplanter. Ungplante anbefales at opnå efter blomstring (slutningen af ​​maj) ved at dele planten. Næste år vil sådanne planter begynde at blomstre i marts, glædeligt øjet og din lugtesans indtil maj.

Pleje af haven violer er også ret simpelt og kræver ikke stor indsats. De er resistente over for sygdomme og skadedyr. Men det skal huskes, at disse blomster som skyggefulde steder, de har brug for delvis skygge, så de skal plantes i miljøet af træer og buske. For en ordentlig udvikling, især frugtbar jord er ikke nødvendig, er næsten ethvert land egnet. Vanding er moderat, du kan befrugte planter, men ikke nødvendigvis.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

63 + = 71

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: