Installere balkonglåsen

Nesten hver leilighet har et rom som en balkong. De fleste av dem er utstyrt med PVC-dobbeltglass. Ifølge standarden består maskinvare av metallplaststrukturen av et håndtak som ligger på innsiden av rommet. Som for utsiden av balkongen, i beste fall, har den lignende beslag. Og hva skal jeg gjøre hvis dørbladet slammes fra balkongen rommet. Når du svarer på spørsmålet, bør du snakke om du trenger en lås på plastdøren til balkong. La oss prøve å forstå enheten av låsemekanismen for plastkonstruksjon og gjøre deg kjent med typene mekanismer.

Enhetsfunksjoner

Installere balkonglåsen

Ved montering av låsen kan du lukke døren mens du er på balkongen, og ikke bruk låsen

Bruken av en balkonglås for en plastdør sikrer normal festing av dørbladet og forhindrer det i å åpne når låsen ikke er lukket. Ellers kalles det røykerens penn. Med installasjonen kan du lukke dørbladet mens du er på balkongen, og ikke bruk låsen. Det er veldig praktisk hvis gaten er om vinteren eller sterk vind. Lukking av plastkonstruksjonen med låsen, forhindrer vi innføring av kald luft.

Mekanismen har flere varianter, som varierer i form av fiksering.

Installere balkonglåsen

  • Roller låsen på balkongen døren. Den består av en metallvals, som er plassert i en viss boks av metall. Valsen inne i esken er festet med en fjær. Når dørbladet er lukket, plasseres et spor i rullens posisjon, hvor det mobile elementet kommer til å stikke på plass.
  • Magnetisk lås på magnetdøren. En slik mekanisme består av to deler. Disse er to barer, hvorav den ene er metall, og den andre er magnetisk. Denne mekanismen er installert, slik at metallstrimmelen plasseres på dørbladet, og den magnetiske - på rammen på et bestemt nivå.

    Installere balkonglåsen

  • Falevye. Dette er en tradisjonell løsning for balkongdører. Den opererer på prinsippet om en valsenhet, men i stedet for en vals er det en installert trekantet fjærmekanisme. Under lukningen av plaststrukturen kommer fjæren inn i åpningen av parringsdelen, og på grunn av dette holdes den lukket. Et slikt lås for balkong PVC-dører krever montering av et spesielt roterende system, som når dørbladet åpnes, sikrer at mekanismen trekkes tilbake.

Over tid, når døren løser seg, er nivåene av låsdelene brutt og de kan ikke snappe, så det er nødvendig å foreta rettidig justering. Når du bruker rullen og glidemekanismen, når døren er lukket, er det et karakteristisk klikk, som indikerer at strukturen er stengt. Under driften av den magnetiske låsen er støyen nesten ikke hørbar.

Om vinteren bør sperren brukes så sjelden som mulig, siden fra lave temperaturer øker plastens skjøthet, noe som kan føre til brudd på denne mekanismen og den etterfølgende utskiftningen.

Magnetisk lås for balkong

Installere balkonglåsen

Magnetisk lås

En magnetisk lås for balkongdøren brukes til å forhindre varmetap i løpet av vinteren eller å treffe sigarettrøyk hvis noen fra huset har en vane å røyke på balkongen. Vi finner ut hvordan du setter låsen og gjør erstatning på egen hånd, hvis det oppstår en sammenbrudd. La oss begynne, kanskje, med valget av en magnetisk balkonglås. Ved brudd på den gamle låsen, bør den nye maskinvaren velges analogt med de gamle dimensjonene. Når typen er definert, kan du fortsette å erstatte den.

For detaljer om montering av magnetlås, se denne videoen: 

  1. Ved begynnelsen av installasjonen av en ny låse på balkongdøren, bør den gamle demonteres.
  2. Fest deretter metallbeholderen av den magnetiske enheten forsiktig til plastboksen. Mesteparten av belastningen tas mest av en sylinder. Derfor er det nødvendig å montere magnetbåndet på en pålitelig måte. Bruk til festing skal være skruer 25-30 mm i lengde.
  3. Det neste trinnet er fremgangsmåten for å feste magnetbåndet til dørbladet. Først merker vi det nøyaktige fikseringspunktet. For å gjøre dette, lukker vi lerretet og legger merker på stedet for å bli med sylinderen.
  4. Først skru opp den øvre skruen og kontroller nivånivåene. Hvis alt er gjort riktig, lukkes glasset lett og jevnt. Først etter det monterer vi den andre skruen.
  5. Kontroller styrken på festet. Hvis det etter å ha installert låseklokken er observert, må det forsegles ved å plassere skiver.

Metall-plastkonstruksjoner kommer i forskjellige størrelser, og noen ganger er det behov for å installere en ekstra balkonglås. Ved å installere en ekstra lås bruker vi samme instruksjon. Layfhak for å installere andre typer låser, se videoen nedenfor:

Etter vellykket arbeid, kan du trygt bruke metallplastkonstruksjonen. Låsen på balkongen døren vil gi mange fordeler, som veldig raskt kan følges av beboerne i leiligheten

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

78 − = 73

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: