Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

bilde
Ved første øyekast er ideen om hvordan man lager et soverom fra kjøkkenet ikke så komplisert som det virket, du trenger bare å ha det, og det vil fungere. Som noen gang bodde i en en-roms leilighet, vet han med hva den kan kobles til. Det første som kan komme seg til å planlegge ett rom er å fjerne alle veggene.

Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

En-roms leilighet kan økes på grunn av tilkoblingen av kjøkkenet, korridoren og selve rommet.

Den russiske boligmassen er knyttet til et minimalt antall ettroms boliger med en praktisk utforming. Derfor er det ofte nødvendig å vise utholdenhet, hvor jeg vil se mer bekvemmelighet. Russiske statsborgere uten hjelp begynte å ombygge interiøret i leilighetene, på jakt etter mer vellykkede muligheter for å utvide utrymmet for en en-roms leilighet med det formål å maksimere bruken av kvadratmeter.

Ofte er det en variant av ombygging knyttet til kombinasjonen av stue og kjøkken i en-roms leilighet, og arrangementet av et soverom på kjøkkenet er for vanlig bevissthet som en eksotisk symbiose. Fordeler og ulemper med dette alternativet er nok, det gjenstår å forstå hvilke øyeblikk som er mer: positive eller negative. Det er på tide å sortere dette ut.

Hvilke hull og verdier kan ha en ombygging av en en-roms leilighet

Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

Studioleiligheter er svært populære nylig, men de er ikke egnet for familier med barn.

Som et resultat av kombinasjonen av et soverom og et kjøkken, er ettromsleiligheter ofte lik det vanlige lageret av ting som tidligere eller senere kan være nødvendig på gården. Å kaste ut alt overskudd, inkludert gamle møbler, kan du få et sted du kan skaffe deg riktig og hvor du komfortabelt kan bosette deg på et lite oppholdsrom. En ulempe er at noen møbler ikke kan settes innendørs.

Hvis du gjør noen forsøk, og med et kjøkken med en sovende helt sammen kan "komme sammen" i samme rom. For eksempel vil dagrom plass brukes av økonomiske mål, i kveld er det ofte sluppet til på kjøkkenet kan være et sted for ro og avslapning, hvorfor ikke dra nytte av denne muligheten? I dette tilfellet, får eieren ett-roms leilighet et stort rom, og erstatte de to små, at du ikke engang kan snu. Riktig valg av møbler og den praktiske beliggenheten vil ikke bare behagelig å leve i rommet, men også for å gjøre gjestene komfortabel rassazhivaya dem å bære hjem for ferie fest, og deretter tilbud om å tilbringe natten, som det vil være nødvendig.

I Russland tilbyr mange møbler selskaper å kjøpe rimelige, komfortable møbler, inkludert skreddersydde møbler for bestemte størrelser. Dette alternativet gir gode muligheter, som bidrar til å redde, utstyre romets plass til vilje, planlegg bruk av hver boligmåler i leiligheten nøye. Å velge ett alternativ å kombinere i leiligheten kjøkken og soverom, bør du forberede deg på all uunngåelig uleilighet.

Først vil en person sove ved siden av husholdningsapparater, det vil si et kjøleskap og en komfyr, og dette må tolereres. For å minimere eventuelle mangler og ulemper med særlig forsiktighet: Kjøkkenet må ordnes slik at støyen som produseres av maskinen, er minimal. Derfor er det plassert på kjøkkenet vekk fra stedet for å sove.

Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

Kjøkkenhjørnet som omdannes til en seng, frigjør plass i hovedrommet.

Sett med et mykt kjøkkenhjørne bør være stoler, et bord og en sofa, som om nødvendig forvandles til en seng. Så på kjøkkenet kan du ordne en seng. For å legge til ekstra komfort, kan en vegg henges på veggen ved siden av en myk kjøkkensofa, og en liten kantsten kan settes på plass, som vil spille rollen som sengemøbler. På sokkelen kan du arrangere for eksempel blomster eller suvenirer, i den kan du lagre de nødvendige tingene (en bok, en vekkerklokke og andre ting).

En annen metode som lar deg konvertere et kjøkken kan være forbundet med visse vanskeligheter. I dette tilfellet må du kanskje gjøre den faktiske opprettelsen av kjøkkenet på nytt. Her er det nødvendig å bruke, hvis ikke en spesialist, deretter råd fra en mester.

Nyttige tips for ombygging

Hvis avgjørelsen er tatt uten hjelp av andre til å gjøre ombyggingen i leiligheten, så kan du legge merke til noen tips. Når du redesigner kjøkkenet inn i soverommet, kan du møte en rekke problemer og problemer som avhenger av den spesifikke situasjonen. Følgende regler vil bidra til å lette den kreative prosessen.

Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

Når du kombinerer kjøkkenet, må du sørge for at veggen som skal rives, ikke er en bærer.

Med standard ombygging av leiligheter med ett rom i panelhusene som ble bygget i 1990-2000. Som om det er nok boareal, men det er fortsatt ingen tvil om å dele det nyttige rommet. Dette alternativet innebærer å lage et soverom på kjøkkenet, utstyrt med en hette, strukket over taket gjennom polkvartiry.

I de fleste tilfeller, for å lage to rom, må eierne ofre kjøkkenet. I de fleste europeiske land har kombinasjonen av kjøkken og stue lenge vært en vanlig ting. Dette er ikke bare en sparing av plass, men også et økt nivå av komfort. Hvis du bruker et balkongrom for å øke boarealet og legge et varmt gulv der, så vil dette bli et pluss.

Måten å skape en to-roms leilighet fra et rom. Du kan redusere kjøkkenet ved å kombinere soverommet med balkongen. Dette er en av de dristigste alternativene. På samme tid bryter en partisjon mellom rommene mellom rommene. Hvis du bruker kvadratmeter i korridoren, kan du gjøre kjøkkenet mer. Det er viktig å ta vare på høykvalitets isolasjon av balkongen, som nødvendigvis må være glasert, mens du installerer en gipsveggpartisjon mellom rommet og kjøkkenet.

Ved en ikke-standardplanlegging har alle en vinkel. Dette er en enkel og vellykket måte å slå et rom på i en to-roms leilighet. For å legemliggjøre det, må du rive ned en del av veggen på badet, røre veggen på kjøkkenet. Det viser seg en ekte korridor og en liten sone, slik at du kan installere et hjørneskap. På grunn av det resulterende hjørneområdet, blir kjøkkenet lukket fra soverommet ved et hjørne skap.

Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

Balkongen kan brukes til å utvide leiligheten. Fra det kan du lage en åpen loggia.

Måten å lage et soverom ikke bare fra kjøkkenet, men også fra balkongen. For eksempel kan du gjenskape rommet der kjøkkenet var, kombinere det med balkongrommet. Det viser seg et soverom.

En måte å bruke en åpen plan på. Moderne utviklere selger eiendommer med fri planlegging. På den ene siden er dette en fordel for leietakere, og på den annen side - det er behov for å opprette partisjoner, hvis utformingen ikke passer, noe som er forbundet med betydelige utgifter, inkludert designers tjenester.

Du kan vurdere hvert av alternativene med et veldig godt utgangspunkt, når du kan lage en flott design og samtidig holde det nyttige området på kvadratmeter av leiligheten.

Leilighet med åpen planløsning

Statistikk viser at ettromsleiligheter er i stor etterspørsel, siden de er enklere å implementere, leie og kjøpe.

Fordi eieren av en en-roms leilighet er en livlig, økonomisk person, hvem vet hvordan man trekker ut det beste fra alle.

Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

Typisk utforming av Khrusjtsjov.

Før omplanlegging er det nødvendig å tilstrekkelig vurdere situasjonen knyttet til det totale antall kvadratmeter. Vanligvis har enromsleiligheter to vinduer, en refererer til kjøkkenet, og den andre til soverommet. Antallet kvadratmeter av en en-roms leilighet kan variere mellom 32-60 kvadratmeter.

Ettromsleiligheter med et maksimalt område har en forbedret utforming, slik at de trekkes til en to-roms leilighet. Med et slikt antall kvadratmeter av ulike vanskeligheter kan man unngås trygt, etter å ha mottatt fra to rom. Kjøkkenet flyttes vanligvis til mørkere delen av rommet, og stuen eller soverommet er nærmere vinduet.

Hvis enrommet er faktisk firkantet, er det ikke så vanskelig å gjenopprette det, og det er fantasier hvor du kan gå en tur. Replanning kan gjøres med minst overføring av vegger - det er billig, så dette alternativet er den mest egnede. Du kan gi en hjørnevegg med en dør som fører til soverommet, slik at du ikke mister verdifulle kvadratmeter. Hvis ytterligere nyttige kvadratmeter i rommet blir liten, er det mulig å isolere den glaserte balkongen, og fra veggen ta en passasje fra buen. Du kan organisere en liten arbeidsplass på balkongen.

Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

Partisjonen kan fungere som en separator mellom soveplass og kjøkken.

Hvis leiligheten har 45-60 kvadratmeter, to vinduer, isolert loggia, så kan du lage en to-roms leilighet med en entré og et romslig bad. Soverommet kan skilles fra kjøkken-stuen ved hjelp av en garderobe, etter å ha fått et separat soverom. Dette alternativet er ment med 2 senger, og er helt egnet for en familie med ett barn.

Du kan gå videre ved å lage tre senger på torget, ettromsleilighet, som om du plasserer to stuer ved vinduet. Ett rom med det største området er delt inn i to deler, og den tilstøtende er kombinert med en gang eller korridor. Et slikt design i stuen, i den allerste delen av dette rommet, er helt egnet for overnatter, alle andre soner, det vil si inngangspartiet, kjøkkenet, soverommet vil bli flyttet til hverandre. Så fra et romslig kjøkken å lage et soverom er veldig enkelt. I mangel av et vindu i kjøkkenkrokområdet kan man bruke kunstig belysning, siden det ikke er noe vindu i et av de tre rommene som er opprettet.

Bruken av designteknikker for omplanlegging av ettrom

Er det mulig å lage et soverom fra et kjøkken i en ettroms leilighet (foto)

En sengestol kan spare verdifull plass.

For eksempel, i partisjonen som deler rommet til et stort område til en stue og et soverom, kan glassmalerier som simulerer et konvensjonelt vindu installeres nærmere taket, eller glassblokker kan brukes. En slik vegg vil tjene som et hinder for penetrasjon av støy. I dette tilfellet vil naturlig dagslys passere inn i begge lukkede rom. Det totale arealet er noen ganger delt inn i åpne eller lukkede hyller, som bestemmer graden av isolasjon av de to rommene som er opprettet fra hverandre.

På soverommet kan du sette en egen lenestol eller sofa, lenestoler, datamaskin, salongbord. På gangen kan du sette et skap, styrke hyller under blomstene eller et stativ for bøker. Gi et sted å lagre barnas leker.
Som et dekorativt partisjoner kan benyttes gipsplater, kryssfiner eller sponplate, som vil slå inn i en to-roms studio. Det er behov for å lage en ramme av føringsskinnen, som deretter blir omsluttet av et passende materiale, og mellom gulvflis gipsplater innvendig lag av lydisolasjon ved å installere et lukesystem med en glidende skillevegger av gipsplater. I den, for eksempel, øverst kan du lage et lite smalt vindu over bredden av rommet i taket. Det er mulig å lage toveis-nisjer for lagring av bøker, som sparer plass. Installasjonen av en smal stripe av glassblokker vil være en interessant designløsning som gjør det mulig å erstatte naturlig lys med en kunstig.

For å gjøre ting mer komfortabel utallige leilighet i en gammel fundament, designere og designere må pønsker og oppfinne som ved å trekke ut den beste planen, godt organisert sted å være i stand til enkelte familier leve komfortabelt selv for en liten, men separate områder.

Konklusjoner om ombyggingen av leiligheten

Dessverre er mange familier forpliktet til å bo i svært små ettromsleiligheter. De foreslåtte anbefalingene vil tillate oss å se på problemet fra den andre siden.

  1. Den beste måten å skape et soverom på er ikke bare kjøkkenet, men også balkongen.
  2. Det er ikke nødvendig å være redd for å skille separate rom, slik at du kan lage to små, men virkelige rom.
  3. Å samarbeide et soverom og et kjøkken er en sikker måte, som samsvarer med aksepterte europeiske standarder.

Ved implementering av ombygging må det huskes at dette problemet er regulert av loven. Ifølge loven er det ikke nødvendig å rive veggen som gjærer kjøkkenet fra resten av boarealet dersom en gasskomfyr er installert i den. Før du begynner å lage et soverom fra kjøkkenet ved hjelp av omplanering, og ikke på en design måte, bør du nøye studere all lovgivning om dette problemet eller konsultere en ekspert.

Ikke alle ombygginger er tillatt på lovgivningsnivå. Hovedårsakene som kan bli et hinder for gjennomføringen av den oppfattede er som følger:

  1. Resultatet er et brudd på styrke og ødeleggelse av bygningen, det vil si dens bærende vegger, en reduksjon av kvaliteten på utseendet til bygningen, skade på brannslukningsanordninger.
  2. Forringelse av driftsforhold som hindrer den normale bosted for borgere som er bosatt i dette huset eller en en-roms leilighet i den.
  3. Implementering av ulike arbeider som involverer omplanlegging uten avtale med alle leietakere av lovlig alder og de som eier leiligheten.
  4. Hvis de planlegger en ombygging av lokalene, som er oppført på hovedkontoret for Forsvarets Forsvarsdepartement.

Det er umulig å tillate ombygging av hus og leiligheter som er gjenstand for riving. Det er umulig å gjøre en ombygging uten å returnere til det gamle huset.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 11 = 16

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: