Svijetlo ukrašavanje bočica i čaša za vjenčanje

vjenčanje - rijedak događaj u životu i zahtijeva izraz emocionalnog podizanja mladih koji ulaze u brak, u obliku lijepih stvari, svečane ukrase, svečanog ukrasa. To vrijedi za ukrašavanje posuda, od kojih mladi piju šampanjac. Ukrašavanje svadbenih naočala i bočica vlastitim rukama je ono što će još više pomoći ujedinjenju zaručnika i mladenke.

Izrada šampanjca za vjenčanje

Značajke dekoracije boce s vrpcama

Pripremajući se za vjenčanje, budući supružnici biraju haljine i kostime, nauče zajednički ples, dođu do dizajna mjesta gdje će se održati svadba. I vrlo je važno da se u svim pogledima poštuje sukladnost stila. Na temelju odabranog stila izrađuju se boce za vjenčanje, kao i naočale namijenjene za svečanom gutljaj sreće.

Izrada šampanjca za vjenčanje

U pravilu, trake se koriste za ukrašavanje vjenčanih bočica šampanjca. Satenski zavoji i staklo savršeno se kombiniraju, stvarajući prozračne i slatke slike. Takve vrpce i sami krase sve što je pričvršćeno, a ako je ideja za ukrašavanje odabrana uspješna, dizajn šampanjca za vjenčanje postaje stvaranje umjetničkog djela.

Dizajn šampanjca i naočala

Najčešće se koriste nježne, svijetle boje:

 • bijela;
 • vrhnje;
 • bež;
 • mekano plavo;
 • nježno ružičasta.

Istaknuti i istaknuti pozadinske pojedinosti primjenjuju se crna, crvena, zlatna boja. Međutim, budući supružnici mogu odabrati ukrašavanje bočica vrpci svjetlijih, sočnih tonova, ako to odgovara njihovoj ideji slike vjenčanja.

Kapaciteti se mogu uklopiti jednako kao da simboliziraju neodvojivi par, zajednicu obitelji i možda na različite načine, naglašavajući individualnost supružnika. A razlika je izražena ne samo u činjenici da je jedan kontejner - „mladoženja”, ukrašen tamnim bojama i jednostavnim dekor, a drugi - „nevjesta” u svijetle boje i puno ukrasnih predmeta. Možete naglasiti individualnost veličine i oblika kontejnera, na primjer, sve više i više, a druga niža i šira.

Uređenje plovila ili naočale će biti zabavnije, ako bi ih u skladu s načelom komplementarnih polovice: na primjenjuje površina slike na drugi - svoj nastavak (mladenka i mladoženja držeći se za ruke).

Dekoracija boca i čaša za vjenčanje

Tehnika za ukrašavanje boca šampanjca (majstorska klasa!)

Unatoč činjenici da postoje mnoge ideje za uređenje, postoje neke opće principe ukrašavanja posuda za vjenčanje. Što trebate za dekor:

 • saten se vrpce u dovoljnoj količini;
 • škare za rezanje;
 • ljepilo za pričvršćivanje;
 • ukrasni elementi (perle, kristali, perle, čipke, itd.).

Bit će potrebno pokazati upornost i budite oprezni, budući da će rad biti suptilan i ne oprostiti od nepažnje. Nudimo malu majstorsku klasu za izradu ukrasnog profinjenog bočica u obliku nevjeste.

1. Spremnik se mora oprati i očistiti od naljepnica. Površina stakla se odmašćuje tekućinama koje sadrže alkohol.

Izrada boca šampanjca

2. Izrežite mali komad čipke i isprobajte ga na vratu. U ovom trenutku nanesite ljepilo i lijepo popravite komad.

Izrada šampanjske majstorske klase

3. Izvadite traku i pričvrstite ga na vrat. Prekomjerno odrezano. Nanosimo ljepilo i nanosimo traku tako da oblaže bočicu. Desni kraj je zatim postavljen na lijevoj strani.

Izrada šampanjske majstorske klase

4. Za drugi i sljedeći slojevi pokušajte s drugim vrpcama. Oni će biti duži, jer se grlo šampanjca širi do dna. Prekomjerno odsiječite, nanesite ljepilo i popravite.

Izrada šampanjske majstorske klase

5. Kada je boca potpuno prekrivena vrpcama, počinjemo stvarati nakit. Ako je proizvod u obliku nevjeste, morat ćete napraviti veličanstvenu suknju.

Izrada šampanjske majstorske klase

6. Vrata mogu biti ukrašena zrncima ili vrpcom od rhinestona. Pribor se popravlja ljepilom.

Izrada šampanjske majstorske klase

7. Završni dodir je šešir s velom. Može se također izrađivati ​​od vrpce i prozirne tkanine (posljednja može biti komad stare pramca ili mali komad bijelog tuljana).

Izrada šampanjske majstorske klase

Ljepilo za rad s staklom koristi se tako da su svi elementi dekor čvrsto držani na posudama. Ako su trake ne samo zalijepljene na čvrstu površinu već i vezane, čvor se može učvrstiti s transparentnom dvostranom ljepljivom trakom.

Na videozapisu: majstorska klasa za dizajn vjenčanja šampanjca

Registracija naočala

Nije potrebno uzeti čaše iste veličine za ukrašavanje. Dakle, ako želite organizirati žile u stilu „mladenaca”, to je logično da se jedna čaša velik i visok kao mladoženja, drugi mora biti manja, zaobljena i tanke noge, koji podsjeća na žensku siluetu.

Naočale su izrađene od praktički istih materijala kao i boce šampanjca. Kao dekor možete primijeniti:

 • satenski vrpci;
 • polimerna glina;
 • čipka;
 • umjetno cvijeće;
 • rhinestones;
 • perje.

Često je staklo ukrašeno perlicama od perla. Može se lijepiti usred ukrasnog cvijeta ili ravnomjerno postaviti na cijelu površinu.

Prijava vina za vjenčanje

Gdje da dobijete ideje?

Da bi se adekvatno organizirati svoje vjenčanje bocu, mladenka i mladoženja može uživati ​​poseban majstorski tečaj na vjenčanje dekor i učiti postoji obilje ideja za ukras, kao i naučiti tehnike. Tehničar rada s staklom postoji velika raznolikost.

Ukrasi vjenčanih naočala i bočica s satenskim vrpcama i drugim materijalima ne zahtijeva nikakve posebne vještine i teško dostupne dodatke. Potrebna je samo želja, mašta i neko vrijeme. Materijal koji se koristi i tehnika dizajna ovise, kako je rečeno, o cjelokupnom stilu vjenčanja i fantastičnosti mladenaca.

Što se više truda odnosi na dekor, to će biti jedinstveniji i neponovljiv, to će se događaj više pamtiti. Glavna stvar je da krajnji rezultat treba kombinirati s nošnjama mladenke i mladoženja i učiniti sretnim oko.

Ideja ukrašavanja šampanjca za vjenčanje

Koji oblik trebam odabrati?

Dizajn boca šampanjca prikladan je po tome što ova staklena posuda ima prikladan oblik, konvencionalno ponavljajući oblik ljudskog tijela - široko dno i izduženi vrat. Izgleda dobro kad se dekoracija boca planira u obliku mladence - dva pakiranja ponavljaju izgled par bračnih parova. Međutim, možete ukrasiti i sve druge posude, na primjer, bocu martinija ili konjaka, ostavljenu od novogodišnjih blagdana. Cognac kontejneri imaju tamno staklo s jasnim pravokutnim ili piramidalnim oblicima, što odgovara, prije, na sliku mladoženja.

Stoga, za ukrašavanje takvih posuda možete pokupiti ne najčešće susreću elementi dekor: žice, kamenje, školjke, užad. Ponešto je teže spojiti i pričvrstiti na staklenu površinu, ali će se nositi s dobrim ljepilom i ispravnom tehnikom dizajna. Trake i boje u ovom slučaju koriste se u tamnijim, zlatnim smeđim tonovima.

Varijacija "parova" dizajna boce je kombinacija konjaka i votke, prva ima široka "ramena", druga je uska i vitka.

Izrada bočica za vjenčanje

Izrada boca za vjenčanje s vlastitim rukama nije skupo, ali vrlo uzbudljivo vježbanje, osmišljeno kako bi budućnost bila još jača. Ideje za ukrašavanje vjenčanih bočica i naočala su mnoge, njihova utjelovljenja ovisi samo o želji mladenke i mladoženja da se ugode i gosti ovog svečanog događaja. Izvrstan izbor materijala koji se koriste za dekor - od tradicionalnih satenskih vrpci do užadi i žice. Glavna stvar je da su u ukrašenim posudama čitali ideju veselog događaja, a na neki način su voljeli svoje buduće supružnike.

Ideje za ukrašavanje šampanjca za vjenčanje (2 videa majstorske klase)

Kako lijepo organizirati šampanjac za vjenčanje (40 fotografija)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

26 − 24 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: