Lastenhuoneen suunnittelu Khrushchevkassa: suunnitteluominaisuudet (+40 kuvaa)

Hruššovin huoneissa on suhteellisen pieni pinta-ala, joten kun niitä annetaan usein, on vaikeuksia. Jotta Hruščovissa asuisi lapsille ainutlaatuinen muotoilu, on noudatettava tiettyjä sääntöjä, varsinkin kun on kyse kahdesta eri sukupuolta olevasta lapsesta.

Lasten suunnittelu Hruščovissa

Mitä etsiä

Lastenhuoneen suunnittelu on erittäin vaikea tehtävä. Täällä on otettava huomioon lapsen toiveet ja arvioitava alueen mahdollisuuksia. Suunnitteluratkaisujen avulla voit maksimoida tilan käytön ja tehdä tilaa visuaalisesti tilavaksi.

Jos päätät varustaa lastentarhan itse, noudata näitä sääntöjä:

  • Älä tee tilaa tarpeettomiksi huonekaluiksi ja sisustuksiksi. On parempi lopettaa yleisten toimiva huonekalujen valinta.
  • Kun valitset huoneen, jossa lasten paikka järjestetään, kannattaa luopua sisäänkäynneistä.
  • Pienestä alueesta huolimatta avaruus on jaettu toiminnallisiin alueisiin. Tämä mahdollistaa mukavien olosuhteiden luomisen lapsen oleskelua varten.

Tärkeä asia on viimeistelyaineiden valinta. Lapsi on parempi lopettaa laadukkaiden materiaalien valitseminen, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Lasten suunnittelu Hruščovissa

Viimeistelyominaisuudet

Hukuschvin lastenhuoneen ainutlaatuisen muotoilun luomiseksi on tarpeen lähestyä sisustusta vastuullisella tavalla. Koska huoneessa on pieni alue, on parempi lopettaa valinta kevyillä ilmansävyillä. Jos sisätila on luotu tytön asumiselle, voit käyttää lilaa tai vaaleanpunaista väriä.

Lasten suunnittelu Hruščovissa

Poikana paras vaihtoehto on sininen tai vaaleanvihreä sävy. Tässä tapauksessa on syytä harkita, että värimallilla on vaikutusta lapsen psyykeihin.

Lasten suunnittelu Hruščovissa

Haluttaessa huone voidaan koristella useilla väreillä. Niinpä lastenhuoneessa on käytetty laajalti erilaisia ​​värejä ja tekstuureita sisältävä taustakuva. Näin voit luoda paitsi alkuperäisen suunnittelun myös jakaa tilan toiminnallisille alueille. Taustakuvan käyttäminen pystyviivojen avulla lisää tilaa visuaalisesti.

Lasten suunnittelu Hruščovissa

Lattian osalta on parempi lopettaa valinta parkettilevyyn, laminaattiin tai linoleumiin. Lattiapäällysteessä ei ole välttämätöntä säästää, materiaalin tulee olla vahva ja helposti kulutusta vasten.

Videossa: lasten suunnittelu tytöille.

Zoning Space

Tähän mennessä Hrusovin lastenhuoneen suunnittelu, jonka kuvat ovat täynnä Internetiä, voi olla ainutlaatuinen ilme. Ja täälläkin ei ole väliä, että neliön osilla on joitain rajoituksia. Monimuotoisen sisustuksen luomiseksi on tarpeen lähestyä vyöhykkeitä vastuullisesti.

Huone on jaettava:

  • vyöhyke lepoa ja nukkua varten;
  • alue pelit;
  • paikka opiskeluun.

Lasten suunnittelu Hruščovissa

Jos alue sallii, voit tehdä paikan, jossa lapsi harrastaa harrastustaan. Avaruus jaetaan hyvin suunnitellun suunnitteluprojektin avulla. Useimmiten tätä käyttöä varten osioita, näyttöjä, aukkoja, hyllyjä ja erilaisia ​​viimeistelyaineita. Jos huoneessa on eri sukupuolta olevia lapsia, on parempi antaa kaavoitus ja rekisteröinti ammattilaisille.

Lasten suunnitteluvaihtoehdot (2 videota)

Ideoita lastenhuoneen suunnitteluun (40 kuvaa)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

7 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: