Yhdistetyn laatuluokan kuivausöljy 3 eritelmään

Tämän tai kyseisen kuivausöljyn ominaisuuksien ja tarkoituksen tuntemus ei johda myöhempiin ongelmiin maalauksen aikana. Kaikki eivät tiedä, että kuivaamaton päällyste maalien levittämisen jälkeen on yksi tavallisimmista ongelmista, kun kuivausöljy on väärin. Tänään kerron GOSTin yhdistetyn tuotemerkin K-3 teknisistä ominaisuuk- sista kuivausainetta, mikä on sen erityispiirteisyys ja erään toisen pellavaöljyn ero.

Yhdistetyn laatuluokan kuivausöljy 3 eritelmään

Kuivausyhdistelmä

Erot ja tarvittavat tiedot

Yhdistetyn laatuluokan kuivausöljy 3 eritelmään

K3: n viimeistely

Ennen materiaalin keskustelun käynnistämistä, sinulla pitäisi olla jonkinlainen käsitys materiaalista. Jos olet aloittelija ja et ole vielä käyttänyt tätä materiaalia, muista: pigmentoitumatonta maalia kutsutaan pellavaöljyksi, joka on kalvon muodostava materiaali. On öljyisiä, synteettisiä ja komposiittisia ratkaisuja, ja jos puhumme yhdistetystä merkistä K-3, se kuuluu öljyryhmään.

Mutta synteettisiä ovat alkydiini ja pentoli. Lopuksi haluan sanoa koostumusryhmästä - se sisältää öljynjalostuksen tuotteita, liuskekiviä ja erilaisia ​​hartseja. Yhdistetyn kuivausöljyn K-3 kutsuminen koostuu käytettävien öljymaalien valmistuksesta ja myös jäykkien seosten laimentamisesta. Lisäksi yhdistetty seos kyllästetty puupintoja, jotka on suunniteltu öljymaalaukseen.

Tärkeää! K-3-lakan käyttö on hyväksyttävää sekä sisä- että ulkotiloihin. Tämän ansiosta myös puiset katoksen puiset laatat käsitellään, mikä on suojattava kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta.

Yhdistetty kuivausöljy K-3 on läpinäkyvä materiaali, jolla on tyypillinen keltainen sävy, joka on vähemmän arvokas luokkaa 1 varten ja tyydyttyneempi toiselle. Muuten, kun käsitellään puuta tällä materiaalilla, on luonnollinen jalo sävy, jossa on loistokkuutta. Kuivausöljyn kuivuminen on hyvin yksinkertaista: optimaalisessa lämpötilassa 18-22 astetta kovan pinnoitteen muodostumisprosessi kestää noin 1 päivä. Jos työskentelet itse pellavaöljyllä, käytä pieniä määriä materiaalia, jonka kokonaispaino on tiiviisti suljettu kannella.

Jos verrataan yhdistettyä lakkamerkkiä 3 ja 2, toista käytetään maaleihin, jotka on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Sen läsnäolo antaa materiaalin kuivua tasaisesti kerroksen ollessa yhtenäinen. Olifa K 2 on myös läpinäkyvä, mutta ominaista varjossa, joka on hieman tummempi kuin yhdistetyn K-3-merkin luokka 1. Materiaalin levittäminen suoritetaan harjan avulla valmistetulla ja täysin kuivuneella puulla, kun taas Oliph K-2: n kuivausaika kestää täsmälleen samalla tavalla kuin yhdistetyssä seoksessa K-3 - 24 tuntia optimaalisessa lämpötilassa.

Yhdistetyn koostumuksen käyttö

Yhdistetyn laatuluokan kuivausöljy 3 eritelmään

Kuivausöljy yhdistettynä k3-luokan teknisiin ominaisuuksiin

Jos puhumme GOSTista, käy ilmi, että luonnonöljyjen seosta käytetään yhdistetyn kuivausöljyn tuottamiseen sekä aikaisempiin raaka-aineisiin, joiden avulla materiaali hankkii tämän tai kyseisen ominaisuuden. Selvitetään, mitkä GOST-maalimateriaalit valmistetaan tämän lakan perusteella:

 1. Valmiit öljymaalit
 2. Ohr MA15
 3. Surik MA15
 4. Äiti MA15

Yhdistetty kuivausöljy K-3 on suosituin ja yleinen, koska sitä voidaan käyttää seoksissa, joiden työ on mahdollista sekä sisäisissä että ulkoisissa prosesseissa. Hieman myöhemmin tutustutaan teknisiin ominaisuuksiin, jotka osoittavat indikaattoreita luokkaan 1 ja 2 luokalle K-3. Kaksi lajiketta käytetään eri värejä sisältäviin maaleihin. Ja jos ensimmäinen koskee vaaleampia sävyjä sen maksimaalisen läpinäkyvyyden vuoksi, toinen korostaa tummia sävyjä.

Ennen pellavansiemenöljyn valmistusta on tarpeen tutustua GOST-tekniikan mukaiseen turvatekniikkaan, koska jos pellavansiemenöljy on palava seos. Yhdistelmä on myös räjähtävää.

Tärkeää! Materiaalin säilytys tulee tehdä avoimesta lähteestä poispäin, ja seoksen käsittelyn on oltava erittäin tarkka.

Pieni taulukko teknisistä ominaisuuksista

Yhdistetyn laatuluokan kuivausöljy 3 eritelmään

Kuivausöljyt yhdistetty k3

Yhdistetyllä kuivausöljyllä K-3: llä on oltava sellaiset indikaattorit, jotka on määritelty GOST-standardeissa:

nimi Olifa K-3
Jodometrisen asteikon värin ei pitäisi olla alle / mg 1. luokka 2. luokka
220 700
Ehdollinen viskositeetti 20-60
Happoluku on enintään / mg KOH / g 10
Kalvonmuodostusaineen massajake 71 + -1
Liete tilavuus / ei enempää 1%
Materiaalin läpinäkyvyys Täysin läpinäkyvä materiaali
Kalvon kovuus perinteisissä yksiköissä / enintään 0,1
Kuivausaika päivä

Yhdistettyä kuivausöljyä käytetään puun suojaamiseen kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta ja muotin ja sienen ulkonäön vaikutuksesta. Reseptistä huolimatta materiaali on edelleen kysyntää ja välttämätöntä tiettyjen prosessien suorittamisessa, joissa puuta käsitellään.

Korotamme hopeaa

Yhdistetyn laatuluokan kuivausöljy 3 eritelmään

Laimennamme hopeaa pellavaöljyllä

Jotta voisit ymmärtää, miten kasvattaa hopeaa ja miksi se on niin kysyntää, päätin aloittaa sen eduilla:

 • Sen lisäksi, että hopea on valehteleva ominaisuus, se korostaa maalattavan pinnan helpotusta ja tekstuuria
 • On erittäin kestävä ja kestävä. Kuivumisen jälkeen pinnoite ei kuorenna, ja on erittäin vaikea poistaa maali tahallisesti
 • Tuottajat vakuuttaa, että hopeakalat pysyvät ilmassa noin 7 vuotta ja noin kolme vettä
 • Laimennettu materiaali sopii täydellisesti eri pintoihin, joten ne peittyvät, kuten puuta, metallia tai betonia
 • Maali on myrkyllistä ja kuivuu hyvin nopeasti.
 • Maalattujen tuotteiden ja pintojen alkuperäisyys on verrattavissa tavallisten väriaineiden kanssa

Pellavansiemenöljyä on helppo laimentaa, riittää, että käytetään mittasuhteita 1: 3 tai 1: 4, joissa 1 on osa jauhetta, ja 3 ja 4 ovat kuivausöljyä tai -lakkaa. Jos sekoitusprosessissa saat liian paksu seoksen, se voidaan laimentaa valkoisella höyryllä. Muuten liuottimen käyttö on tärkeää maalien levittämisessä:

 • Jos maalat harjalla, et voi käyttää liuotinta
 • Mutta sivellin tarvitsee vain laimentaa suhteessa 1: 1, koska suutin ei kulje liian paksua seosta

Kasvatuksen jälkeen hopea yhdistettynä kuivausöljyyn alkaa maalausmenetelmä. Kuten tavallista, kaikki alkaa pintojen valmistelusta ja puhdistuksesta, jos poistat kokonaan vanhasta pinnoitteesta, maata ei voi käyttää. Muissa tapauksissa liimaliuoksen käyttö on yksinkertaisesti välttämätöntä. Levitä vähintään kaksi tai kolme kerrosta hopea maalia, vain tässä tapauksessa saat todella kaunis pinta. Työn laatu omilla käsillään vaikuttaa lämmönkestävyyteen sekä materiaalin karkeuteen. Siksi lähestyt kaikkia prosesseja hyvin vakavasti.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 42 = 52

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: