Mielenkiintoisia vaihtoehtoja kattopöydän kattojen toteuttamiseen: tasot ja valaistus

Sisäratkaisua suunniteltaessa on kiinnitettävä erityistä huomiota katon suunnitteluun. Se ei ole enää merkityksellinen yksinkertaisen valkoisen värin suunnittelun kannalta saman valo-seinän taustalla. Monitasoiset rakenteet näyttävät erilaisilta. Niissä on sisäänrakennetut valaistus- ja koristeelementit. Yksi parhaista ratkaisuista on kipsilevyn kattojen suunnittelu.

Kattotyypit

Jäykistettyjen rakenteiden järjestelyllä on mahdollista järjestää eri muodot ja sävyt. Ne sopivat mihin tahansa sisäiseen ratkaisuun. Ne voidaan asentaa seinien ja lattian viimeistelyn jälkeen. Ei ole väliä, haluatko luoda moderniin tai klassiseen ratkaisuun. Jos olet yksinkertaisten lomakkeiden kannattaja, voit valita yhden tason muotoilun, jossa on taustavalo. Jos pidät luovaa ja ainutlaatuista ratkaisua, on parempi tehdä monitasoinen muotoilu, jossa on kipsilevystä valmistettuja koristeelementtejä.

pehmustetut huonekalut

Kattolevyjen kattoihin on olemassa seuraavat pääsuunnittelumenetelmät:

Katto koristelu Tärkeimmät ominaisuudet
duplex Nämä rakenteet ovat erittäin vaatimattomia. He ovat menestyneimpiä pisteiden ja koristeellisen valaistuksen yhdistämisessä. Oikealla tavalla voit asentaa ne itse.
Kolmitasoinen Ne on vaikea suunnitella, mutta ne näyttävät hyvältä tilavissa sisätiloissa.
kaaria Se on monimutkainen suunnittelun suunnittelussa. Niiden kustannukset ovat melko suuret, mutta ne muuttuvat todelliseksi taideteokseksi.
pylväät Nämä ovat kolmiulotteisia ja kauniita elementtejä, jotka yhdistyvät kattoon ja seiniin. Ne ovat helppoja valmistaa ja suhteellisen edullisia. Ne sopivat kaikkiin sisätiloihin.

tummat nojatuolit

Kaksitasoiset katot

Ne antavat huoneelle lisää tilavuutta ja visuaalisesti muuttaa muotoaan. Tämän seurauksena kattopinta-alan kattojen muotoilu tuo hienostuneisuutta ja viehätystä. Kattorakenteen monimutkaisuus rajoittaa vain mielikuvituksesi ja mahdollisuutesi.

Kipsilevy mahdollistaa seuraavan:

  • joustavat ja sileät linjat;
  • terävät korkeuserot;
  • epätavalliset väriliuokset;
  • laitteiden sisäänrakennetun valaistuksen eri muotoilu ja teho.

valkoinen sohva

On mahdollista luoda kulmat, kaarevat, kaaret ja katkoviivat. Sisustuksesta riippuen katto voidaan koristaa stukolla tai maalaamalla. Kipsilevystä voit luoda epätavallisia koristeita, kuten kukkia. Korkeuserot oikein valitulla taustavalolla mahdollistavat lisäkaavaustilan. Voit myös valita yksittäisiä kohteita, kuten keittiön pöydän, sängyn tai baarilaskurin.

punainen keittiö

Taustavalon suunnittelu

Jos aiot tehdä katot valaistuksella, on tärkeää ymmärtää niiden toiminnallinen tarkoitus. On tärkeää luoda miellyttävä ilmapiiri valaisinlaitteiden avulla. Voit valita suuren joukon riippuvalaisimia. Ne on helppo asentaa omilla käsillä. On myös malleja, jotka on erityisesti suunniteltu seiniin. Ne voidaan lähettää paitsi lattialle myös kattoon. Tämä on erinomainen ratkaisu makuuhuoneessa.

TV seinään

Makuuhuoneessa LED-nauha näyttää hyvältä. Se täydentää kukkia kipsilevystä tai muusta koristeelementistä riippuvalaisimissa. LEDit tuottavat pehmeää valaistusta, luo "hover" -vaikutuksen ja lisäävät visuaalisesti katon syvyyttä. Yhdistämällä eri sävyt ja luminesenssin muodot, voit tehdä epätavallisen muotoilun.

parivuode

Koriste katolla eri huoneissa 

Keittiössä on tärkeää tarkkailla oikeita geometrisia muotoja. Kattolevykaapin kattopinta on parempi täydentää neliön elementtejä. Tämä visuaalisesti laajentaa seiniä. Pyöreä muotoilu antaa hyvän käsityksen suuren huoneen keskuksesta. Tällöin tehdään kaksitasoinen rakenne, jossa pyöreä toinen taso, jonka keskellä on kipsi-kipsikukka.

lasten sisustus

Standardi sisustus voi olla erilainen muotoilu. Joten kukka katolla voi olla laaja ja eri muotoja. Sen keskellä voit asentaa suuren kattokruunun. Tämä on hyvä ratkaisu, jota käytetään usein makuuhuoneessa tai lastentarhassa. Hallissa voit käyttää toista kukkia. Tällöin valokuvapinta on ylemmällä tasolla. Ja alempi taso on kevyt, yksivärinen pinta, jossa kukka leikataan. Lastenhuoneessa voit tehdä koristeena perhonen, terälehtien tai sateenkaaren muodossa.

sänky ja kattokruunu

Kattolevyjen nykyaikaisessa keittiössä on oltava oikeat geometriset muodot. Se voi olla neljä neliötä keskellä huonetta tai useita suorakaiteen tasoilla kirkkaalla taustavalolla. Se näyttää hyviltä outoja ja epätavallisia kokoonpanoja sekä aaltoilevia muotoja. On olemassa malleja, jotka alkavat tavallisilla soikeilla, jotka menevät siksakseihin.

kukkia kattoon

Huoneessa, jossa on pienet katot, älä käytä monimutkaisia ​​rakenteita. On parempi miettiä muutamia yksinkertaisia ​​lukuja. On tärkeää, että katto on sopusoinnussa seinien sisustuksen kanssa, mikä on erityisen tärkeää pienessä salissa.

Keittiö-olohuone katto

Kipsilevyn katto yhdistettynä olohuoneeseen on erityisen koristeellinen. On tärkeää korostaa toiminnallinen jako vyöhykkeisiin. Tässä tapauksessa keittiö toimii työalueena. Hallissa on pehmeät kalusteet ja ruokasali. Jos päätät asentaa kipsilevyn katon itse, on tärkeää asianmukaisesti kaavoittaa.

jääkaappi ja liesi

On tärkeää luoda rajoja suuressa salissa. Kattorakenne voidaan tehdä rajoituslinjoilla tai geometrisilla muodoilla. Vaikutusta parantavat erilaiset sävyt ja koristeellinen valaistus. Jos haluat tehdä sisustuksen, kuten kukan tai ympyrän, ne tulisi olla läsnä vain yhdessä vyöhykkeessä. Vyöhykkeiden jakautumisen on tapahduttava seinien pinnalle. Tätä varten voit kopioida sisustuksen eri pintoihin hallissa. Tällainen muotoilu voidaan luoda omalla kädellä käyttämällä tavallisia viimeistelymateriaaleja.

pehmeä kulma

Helpoin tapa on käyttää maalia tai koriste-kipsiä. Tällainen sisustus suuriin aulaan, joka yhdistää keittiön ja olohuoneen, luo epätavallisen sisustuksen.

Katto makuuhuoneeseen

Makuuhuoneessa kipsilevyn katot ovat erittäin suosittuja. Täällä on helpompi järjestää päätös omalla kädellä, koska tämä on tavallisesti pieni huone. Mitä sisustus, makuuhuone näyttää parhaiten epäsäännöllisiä muotoja ja aaltoilevat linjat. Rajoituksia ei ole, mutta paljon ratkaisee kokonaisvaltainen sisäratkaisu.

kaksi nojatuolia

Makuuhuone näyttää hyvältä seuraavilla elementeillä:

  • epäsymmetria;
  • mitaleja;
  • multi-tier friezes;
  • kupoli;
  • sarake.

kipsilevyhyllyt

Monitasoiset katot tehdään suoraan sängyn yläpuolelle. Mutta on parempi olla koristelematta kattoa makuuhuoneessa pastellisävyillä. Kirkkaat ja syvät värit eivät salli rentoutua. Erityisen hyvän näköinen kevyt katto yhdistettynä lämmin seinäkoristeisiin.

musta katto

Suunnittelu pienessä makuuhuoneessa olisi suunnattava sen visuaaliseen laajentamiseen. Lopuksi pitäisi olla kevyt. Katto voi olla valkoinen tai pehmeä sininen. Valon sävyn yhden tason katto näyttää hyvältä, jonka keskipiste käyttää syvällä lämpimän sävyn maalia. Tässä tapauksessa muotit, jotka erottavat yhden värin toisesta, näyttävät hyvältä.

sänky ja nojatuoli

Tällaisessa makuuhuoneessa voit luoda kammion ilmapiirin. Tässä tapauksessa seinille on parempi valita lämmin suklaa sävy. Mutta katon pinta ei voi olla valkoinen. On parempi mieluummin maitomaista sävyä. Älä erota kattoa ja seinien pintaa valkoisilla listoilla. Tällaisissa raaka-aineissa on parempi mieluummin monophonic kevyt huonekalut, joka toistaa kontrastia. Tämän seurauksena tila ei täysin sulautu.

vaaleanpunainen katto

Miten visuaalisesti laajentaa pieni makuuhuone omalla kädelläsi? Ihanteellinen ratkaisu on kiiltävä maali kattopintaan kattoon. Huoneen sisäpuolella tulisi olla lasia ja peilipintoja. Metal koristeelementit näyttävät täydellisiltä. Tätä samaa tekniikkaa voidaan käyttää myös nykyaikaisissa tyyleissä valmistetussa salissa.

Kaksitason katon asennus (2 videota)

Kipsilevyn kattojen variantit (42 kuvaa)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 78 = 84

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: