Køkken-stue design i stuelejlighed 30 kvm

Mange fortsætter med at bo i små lejligheder med et areal på ca. 30 kvadratmeter. Dette skaber visse ulemper og gør livet ikke så behageligt. Men med den rigtige pladsfordeling er studiets design på 30 m² optimalt.

Hvordan kan man øge pladsen?

Der er mange måder at øge det ledige plads på, hvor to mennesker kan leve fuldt ud. Men det er vigtigt at vælge den rigtige finish og arrangere møbler. I en moderne lille lejlighed er der soveværelse, køkken, stue, badeværelse, omklædningsrum.

flerfarvede sofaer

For at øge pladsen kan du bruge trim og objekter, som visuelt kan udvide rummet. En af de bedste teknikker er brugen af ​​spejl og glasoverflader. Metalgenstande er også velegnede. Spejle bør placeres modsat hinanden. Dette udvider visuelt væggene i et rektangulært studie og tilføjer mere plads. Det er vigtigt at kombinere spejle med matte overflader for ikke at skabe en følelse af en spejl labyrint.

Det er også vigtigt at øge lave lofter. Til dette kan du bruge glatte lofter. Se på projekter med lignende løsninger. Den glatte overflade afspejler de indvendige elementer, hvilket visuelt gør rummet højere. Men du kan også bruge væggene. For at gøre dette er det bedre at foretrække tapet i en lodret stribe af forskellige bredder. Hvis du ikke ønsker at lave reparationer, kan du hænge lodrette malerier eller billeder på væggene. Men de burde være ganske store. Egnede og høje planter i store gryder, installeret ved siden af ​​væggen.

hjørnesofa

Hvis lejligheden er gammel, vil en af ​​de bedste løsninger blive ombygning eller rettere nedrivning af vægge. Resultatet er et hyggeligt studie. Du kan kombinere rummet med køkkenet. Men det er vigtigt at huske at du ikke kan kombinere et køkken med en stue, hvis der er installeret en gaskomfur i den. I dette tilfælde kan du installere dobbeltglasdøre mellem rum for visuelt at øge dem. Du kan også kombinere et badeværelse med et badeværelse. Fællesrummet bliver større.

Vigtigt! Funktionelle ændringer i ombygningen er særligt relevante for lejligheder i gamle huse, hvis areal er 26-32 kvadratmeter. m.

udarbejdelse

Hvis du planlægger en ombygning og ønsker at få et lejlighedskompleks, skal du forberede et projekt. Det er bedre at skildre det skematisk på et stykke papir eller med et computerprogram.

Projektet bør overveje følgende:

  • soveplads er bedre placeret længere fra indgangsdøren;
  • kombinere badeværelse med toilet
  • vælg flere zoner i stuen, adskille de resterende områder for værterne og deres gæster.

billede på væggen

Hvis du ikke gør ombygningen i lejligheden, vil køkkenet ikke have plads nok til placeringen af ​​et stort bord. Alternativt kan du bruge en lille bar tæller eller en vindueskarm.

OBS venligst! Hvis lejligheden har en balkon, er det bedre at kombinere det med værelset. I dette tilfælde vil ikke kun mere plads, men også lys blive vist. Det er vigtigt at isolere altanområdet. Du behøver ikke kun gode vinduer, men også overførsel af radiatorer.

Zoning af lokaler

Dette vil hjælpe farver og belysning. Med hensyn til nuancer er projektlejligheden 30 kvadratmeter. m skulle have en zoneinddeling af farver. I et boligområde bør være til stede lys nuancer. Med tilstrækkeligt naturligt lys ser den rene hvide farve perfekt ud. Det kan tyndes med nuancer af beige, blå og grå.

Det er bedst at forlade loftet hvidt. Men du kan vælge en mælkeagtig skygge til strækloftet. Godt udseende to niveauer lofter med en anden farve i køkken eller opholdsstue.

brune puder

Hvad angår væggene, skal en af ​​dem fremhæves. Det vil se godt murværk, tapet eller kontrast tapet. I køkkenområdet kan du bruge efterligning af murværk, og i stuen - kontrastpapirer. For andre vægge er det bedre at vælge et almindeligt tapet. Badeværelset er bedre at installere et brusebad for at spare plads. Det er nødvendigt at installere vaskemaskinen.

Når zonering er vigtigt at bruge dekorative elementer. I et lille studie ser billeder af bymæssige temaer, der skildrer arkitektoniske seværdigheder og bygader ud. Dette giver den nødvendige visuelle effekt, hvis du beslutter dig for at forblive minimalistisk.

træ hylder

OBS venligst! Alle dekorative elementer og møbler skal vælges i tone og se økologisk. I studielejligheden bør der ikke være noget overflødigt. Spild ikke et lille rum.

Hvad angår valg af gulvbelægning, er det bedre at vælge noget, der er fælles for hele rummet. Projekterne involverer typisk en keramisk flise eller laminat til studiet. Ved installation af det keramiske gulv er det nødvendigt at installere et opvarmet gulv. Hvis du ikke gør det, bliver gulvet altid koldt. Hvis du foretrækker et gulvbelægning lavet af laminat, skal det have en høj grad af fugtighedsbestandighed og holdbarhed. På badeværelset er det bedre at vælge en keramisk flise eller porcelæn fliser.

stueplante

Du kan lægge forskellige gulvbelægninger i køkken og opholdsstue. Vælg ikke en parket, da det kan lide af for høj fugt i køkkenområdet. Det er vigtigt at overvinde overgangen fra den ene køn overflade til en anden. Det er godt, hvis der på dette sted er en bar eller en sofa. Dette skaber et yderligere fokus på forskellige zoner.

Principperne for køkken arrangement

Alle projekter dedikeret til studielejligheder, er specielt opmærksom på køkkenområdet. Det er vigtigt at allokere det korrekt, selv i et lille rum, ved at levere alt hvad du behøver. At lave projekter, som regel styres af følgende principper for indretning af køkkenrummet:

Køkkenområdet bør være en logisk fortsættelse af stuen. Hvis layoutet i lejligheden er standard, skal køkkenområdet have et lignende design i henhold til farve og stil fra stuen. Hvis det er muligt, brug en vindueskarm. Det kan udstyres i en ekstra arbejds- eller spisestue. Og i den nederste del kan du udstyre opbevaringsskabe. Hvis vindueskarmen er lav, kan du oprette et rekreativt område her.

let køkken

Foretage de indbyggede husholdningsapparater. Så hele lejligheden vil se bedre ud. Facaderne vil være de samme, og husholdningsapparater vil ikke være fulde af forskellige nuancer. Kog med hætte. Foretage en kraftig hætte. Ellers vil møbler og gardiner absorbere lugt og blive dækket af fedtpartikler.

sort og hvidt køkken

Lyset skal fordeles jævnt. God belysning er en vigtig faktor, især i et rektangulært rum. Hvis køkkenet ikke er ved vinduet, er det vigtigt at give god belysning. Giv dekorative belysning under de øverste køkkenskabe.

indbygget ovn

Vælg en lydløs teknik. Med særlig opmærksomhed skal vælges køleskab, emhætte og opvaskemaskine. De bør ikke være for støjende for dem, der sover eller hvile. Vælg mobile møbler. Indkøb køkkenet med transformerende og mobile møbler. Transformatorbordet kan nemt omdannes til et sofabord i sofaen. Og hvis du lægger det i køkkenet, kan det nemt blive et spisebord.

hjørne køkken

Godt gennemtænkt lagringssystem. Brug hver tomme med overskud. Køkkenet bør være højt op til loftet. Det kan dog være ret snævert. Som et resultat er området gemt, men du kan gøre alt nødvendigt. Når du installerer en stangtæller, kan rummet nedenunder bestå af skabe med hylder og nødvendige rum. Og ovenfra kan man hænge railingi, hvor det er muligt at placere krydderier og køkkenredskaber.

Tv på væggen

Overbelast ikke pladsen. Undgå stramme tekstiler og en overflod af indretning. Vælg ikke et massivt møbel. Hvis køkkenet er lille og mørkt, køb møbler med blanke facader. Hvis køleskabet er normalt, skal du fjerne alle magneter fra det.

køkken tæller

Vælg en lyspalet.  I det indre af en lille studie er det uønsket at bruge store mørke overflader. Hvid farve er valgfri. Som base kan du bruge lyseblå, beige, gråagtige og andre neutrale toner. Fremhæv køkkenområdet. Det skal tildeles ikke kun visuelt, men også fysisk. Dette vil tilføje bekvemmelighed og hygge.

malerier på væggen

Vigtige nuancer

Tænker over projektlejligheden, gør det ikke unødvendige ting. Værelset bør kun indrettes med de nødvendige elementer: dekorative puder med lys farve på sofaen eller med farve service.

Vellykket ser en kombination af hvid med lilla og gråtoner. Koldfarver smelter godt sammen med lyse farver. Som følge heraf vises en følelse af lyshed, og rummet udvides.

Interiører med et begrænset område tyder på minimalisme og høj funktionalitet. Af denne grund er det vigtigt at bruge kun en minimal mængde møbler. Brug ikke noget overflødigt. Det er vigtigt at være opmærksom på skygges kompatibilitet.

Med den rigtige brug af møbler, overfladebehandlinger og nuancer kan du skabe et hyggeligt og komfortabelt rum, selv i et lille område. Det er vigtigt at identificere de nødvendige zoner.

Studio køkken design muligheder (3 videoer)

Eksempler på designstudio 30 kvadrat (45 billeder)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

39 − 36 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: