Inredning av entré i Provence stil: Inredning och allmän rådgivning

Provence-stilen kombinerar harmoniskt de mänskliga motiven och moderna prestationerna av mänskligheten. Om du ser på utseendet på korridoren i Provence, visar bilderna att de flesta använder naturmaterial, kombinerat med tekniska enheter. Provence kommer att vara en idealisk lösning för utformningen av korridoren, medan rummet i rummet är nästan irrelevant. Tillräckligt utrymme räcker för att få det att hända.

Huvudegenskaper hos Provence

Provence stil är en fransk tolkning av bystilen. Design är universellt på många sätt, eftersom det kombinerar inte bara modernitet och naturlighet, utan också lyx med landsbygdens enkelhet. För inredning används pastellfärger, korgmönster, textildekoration. Rummet ska vara ljust.

Tänk mer detaljerat på egenskaperna hos Provence-stilen:

  • Ljus dagsljus. Designen förutsätter att det finns stora fönster, men på grund av vissa särdrag i rumsarrangemanget är en sådan möjlighet att belysa frånvarande. För att återskapa naturen av naturlig belysning används punkt- och vägglampor. Ju mer sådana armaturer installeras desto bättre.

  • Färgpaletten representeras endast av ljustoner. De mest populära är lavendel, turkos, blå och grön. Det viktigaste är att välja dämpade nyanser. Används ofta sand, beige, mejeri och beige.

  • Avslutningsmaterial för väggar har flera olika riktningar, men de är alla naturliga. Ofta är väggarna färdiga med texturerad gips, som kan ommålas i framtiden. Ibland är väggarna helt enkelt målade. En träpanel kan användas för att bilda en panel. Bakgrunden är väldigt sällsynt för Provence, men om du väljer tapet är det utomordentligt lätt med ett ljust blommönster.

  • Golvbeläggningen brukar vanligtvis användas trä, i sällsynta fall, grova plattor. Naturligtvis är detta material inte särskilt estetiskt och relevant i lägenheterna, så det kan bytas ut med parkett.

  • Endast naturliga möbler används av vass, rotting och trä. Andra alternativ är helt enkelt inte lämpliga. Det är oönskat att köpa möbler, där det finns element av glas och metall. I så fall ska former, storlekar och inredning vara enkla.

Design i Provence stil innebär användning av enkla dekorelement. Välkommen blommatryck och lätta textilier, vilket ger en romantisk bild för rummet.

På videon: har en stil i Provence.

Val av möbler i korridoren

Du kan återskapa Provence stil i utformningen av korridoren med egna händer. Det viktigaste är att följa de grundläggande kraven i utformningen av en romantisk design. Dessutom bör det ta hänsyn till platsen och funktionaliteten i detta rum.

Ingången i Provence stil måste nödvändigtvis innehålla en garderob, en hyllning för skor, en korg för paraplyer, en stor spegel. Dessa är de grundläggande och mest nödvändiga inslagen. Om möjligt kan du sätta en puff eller en mjuk fåtölj eller ett soffbord. Smidda kan också vara hyllor.

Så förutom trä, rotting och vass kan du också använda natursten och smidda föremål. Korg för paraplyer och ett soffbord kan köpas precis smidda, och en sten som kan användas som ytbehandling för golv eller botten av möbler.

Stolen eller puffen bör täckas med en naturlig trasa - användning av huden eller dermantin är avvisad.

Dekorativ design

Design i Provence stil ger användningen av många detaljer. Eftersom hallen inte kräver överdrifter i dekorationer, måste du tänka över varje detalj. Det är bättre att dekorera ditt hus med naturliga material, särskilt eftersom provencen är exakt vad detta innebär.

En underbar dekoration kommer att vara en gardin eller en mjuk dekorativ kudde för en fåtölj, vadderad pall. Var noga med att använda blommor för att dekorera korridoren - du kan leva i en vas, inomhus krukade blommor eller torkas. Även inre inre element kommer inte att vara överflödigt, det kan vara dukar, stickade servetter, kasketter.

Den mest grundläggande dekorationen av någon hall av denna design kommer att vara en ram för spegeln. Den kan smides eller trä. Det är bättre att använda ramen artificiellt åldrad. Metall i hallens design används inte så ofta. Det är här som du kan ge utlopp till fantasi, enkelhet är inte lämplig. Ofta är det en snidad massivt träkomposition.

Det viktigaste är inte att göra interiören för ljus och snygg. Om du använder ett smycke, är det andra bättre att inte använda.

För att förenkla tanken kan du använda effekten av artificiell åldring, inte bara för enskilda element, men också för möbler. Mattor och kullar äger också rum i hallens design. I de flesta fall görs dekorativ dekoration i Provence-stilen utan stor ansträngning, om du använder föråldrade saker som dammar på vinden eller i garderoben.

Gamla fågelburar, fotoramar, träpallar och kistor - allt detta är perfekt för Provence-stilen. Även möbler kan vara gamla, men förskärmade ordentligt.

Provence existerar inte bara i allmän form, men också i lukten, använder ofta väskor med örter eller örterna själva, som är fästa vid väggar och tak. Särskilt välkommen lavendel - det kommer att ge rummet lämplig inredning och lukten av Provence själv. I många fall är korridoren i denna stil mer som en baldakin i ett modernt byhus med franska motiv.

Provence stil i inredningen (2 videor)

Entré med provensalsk anda (45 bilder)

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

6 + 2 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: