Proiectarea unui dormitor modern la mansardă (+40 fotografii)

Mansarda este o cameră romantică pentru un dormitor. desen dormitorul în mansardă este o ocupație preferată a arhitecților - acolo unde să vă relaxați creativitatea, fantezia și să întruchipezi cele mai complexe idei.

Dacă sunteți proprietarul unei suburbane, chiar și a unei case mici, este tentant să aranjați o cameră de zi la mansardă. Acest lucru va extinde zona utilă, dar va fi un pic mai scump pentru investiții. Ca urmare, veți obține o cameră pe podea, pe care nimeni altcineva nu a construit-o.

Designul dormitorului în pod

Aranjarea podului

Pentru a proiecta o cameră trebuie să faci o mulțime de muncă. Dacă încercați, puteți face totul într-un sezon de vară, după construirea și proiectarea reîncarnărilor.

Designul dormitorului în pod

Construcții și preocupări arhitecturale:

 • un fel de acoperiș. Determinați dacă schimbați modelul de acoperiș, dacă este cazul, aveți nevoie de căpriori, mâini de muncitori, materiale pentru acoperișuri;
 • fereastră. De obicei, nu există suficientă lumină în încăperea mansardă, prin urmare ferestrele mansardă cu posibilitatea de deschidere și chiar formarea unui balcon sunt dezvoltate. În ceea ce privește investițiile financiare, devine tangibil, uneori este mai ușor să faci una din cele două pereți de sticlă de fațadă prin instalarea unei ferestre cu geam dublu cu o fereastră;
 • izolație. Că în mansardă erau mereu confortabile necesare materiale de încălzire, hidro- și o barieră de vapori, o acoperire pentru o suprafață interioară a unui acoperiș și pereți, aranjarea unei podele;
 • zonare. O cameră sau un dormitor pentru o persoană nu are nevoie de partiții. Singura întrebare care apare în acest caz: face sau nu o baie? Dacă răspunsul este afirmativ, este necesară o separare minimă a acestei zone față de spațiul comun și stabilirea comunicațiilor. O cameră pentru doi necesită mai multă grijă de zonare.

Designul dormitorului în pod

Interior în pod

Numeroase lucrări de construcție în spatele clădirii, la etajul mansardă, spațiul de locuit s-au dovedit și acum este nevoie de designul interior al dormitorului.

Interiorul necesită stil, este potrivit să reamintim acoperișurile din Montmartre, unde boemul creativ din Paris a trăit și a umflat atmosfera, pentru a amenaja o cameră romantică. Modelele potrivite sunt Provence, franceză, Art Nouveau, interiorul în stil scandinav va fi potrivit.

Designul dormitorului în pod

Pentru Provence franceză este necesar:

 • finisaj. De preferință, este adecvată și acoperirea din lemn a pantelor interioare ale acoperișului și suprafața tencuiată a plăcilor din ipsos. spectru de culoare: lumină, albă, ca și cum ar fi purtată de timp, culori pentru finisarea suprafețelor pereților, podelelor și tavanelor;

Designul dormitorului în pod

 • mobilier. Pentru țara chic, eclectismul ușor nu va face rău: un candelabru cu pandantive se va întâlni cu colțurile goale ale mobilierului în vârstă. Un pat cu mici butoni care trăiesc în podul din timpul bunicii mele și trunchiul ei, în ordine, va găsi și un loc în interior;

Designul dormitorului în pod

 • podele. Pentru podea există două opțiuni: plăci ceramice non-alunecoase și o placă de lemn. Placa este un material mai de dorit, iar țigla este mai igienică. Este mai bine să nu pictați plăcile - să le tratați cu ulei și să vă bucurați de plăcere. Placi de podea ar trebui să aibă nuanțe naturale de lut, sau să fie lumină;

Designul dormitorului în pod

 • textile. El este binevenit: pe paturile de pat și fotolii, pe masă, sub formă de dantela, pe ferestre sub forma unei perdele;

Designul dormitorului în pod

 • pat. În stilul Provence, patul este mare, cu o mulțime de perne, pături, pături. Poate fi făcută din elemente forjate sau din lemn. Forjarea este unul dintre elementele preferate ale decorului în stilul Provence. Interiorul cu detalii forjate arata foarte usor, dar in acelasi timp complet.

Designul dormitorului în pod

Provincia franceză nu este singurul loc unde vrei să te trezești dimineața.

Nu mai puțin potrivit pentru stilul scandinav la mansardă. Distins prin simplitate, ascetism combinat cu rafinament aristocratic, el va face dormitorul interior confortabil și foarte rafinat.

Designul dormitorului în pod

În acest stil confortul și utilitarismul sunt interconectate. Frumusețea este un omagiu sub formă de ciorapi handmade, cadouri naturale, confortabile textile luminoase, postere fermecătoare și fotografii estetice pe pereți.

Designul dormitorului în pod

Puteți seta tonul scandinav în interior după cum urmează:

 • lumina, mai bune nuanțe de culoare albă sau cremă în decorarea pereților, podelei, tavanului;
 • cuptor mic - burzhuyka (poate fi înlocuit cu un analog electric) și finisarea unei părți a podelei lângă încălzitor cu dale cu dale;
 • mobilierul de lumină din lemn natural, nu puteți nu vopsi sau nu lumina nuanțele cerului nordic. Mobilier de forme simple, dacă este modern. Și dacă în casă există mobilier vechi, restaurați și amenajați în siguranță camera;
 • utilizați în mod activ textile. De obicei, este tricotat, căptuși tricotate manual, lenjerie de pat, pernă pe perne. Utilizați blănuri artificiale în timpul iernii. Se încălzește nu mai rău decât naturale, iar culorile luminoase vor adăuga emoții. În timpul verii, lenjeria și bumbacul vor fi utile.
 • ca un decor vor fi tăiate pietre și sticlă, sculptate de mare și vânt. Utile toată tema la mare, chiar până la vâltoarea din lemn a secolului trecut. Elementele etnice din decoruri vor crea o atmosferă foarte familiară: căile de casă, foile brodate, jucăriile interioare tăiate din lemn, abajururile fabricate pe plafoane de lămpi;
 • în același stil sunt introduse și elementele de modernitate: scaune luminoase din plastic, lămpi de podea ascetice forma pe un picior arc lung, tabele de sticlă pe picioare crom.

Designul dormitorului în pod

Stilul modern

Execuția dormitorului într-un stil modern oferă spațiu pentru utilizarea materialelor tehnologice în decorarea și umplerea spațiului camerei.

Stilurile moderne includ tehnologia high-tech, minimalismul, loft-ul, clasicul modern și altele care nu sunt atât de populare.

Designul dormitorului în pod

Pentru high-tech, severitatea liniilor este importantă, umplând spațiul cu gadget-uri moderne. Acestea sunt acum găsite peste tot: de la o oglindă conectată la World Wide Web, la sistem, o casă inteligentă care permite aproape tuturor îngrijirilor despre viața de zi cu zi să fie transferate în "mâini" electronice. În stilul de înaltă tehnologie, plasticul, metalul, materialele compozite, accesoriile cromate și decorațiile futuriste domnesc.

Designul dormitorului în pod

Minimalismul și mansarda sunt în concordanță cu aranjamentul interiorului. Cu diferența că mansarda acceptă obiecte de lux în interior și nu se îndepărtează de aurul de pe cadrele de cadru sau strălucirea candelabrelor de cristal. Și minimalismul implică confortul cu maximă libertate față de un număr mare de obiecte.

Designul dormitorului în pod

Un stil modern este un stil de compromis. Cu ajutorul său, interiorul dobândește farmec și confort, revendicat de majoritatea locuitorilor din mega-școli și reședințe de țară. Stilul modern pune accent pe mobilierul din lemn natural din forme simple, textilele sunt limitate doar de dispozitivele minime necesare, dispozitivele de iluminat au forme laconice și mai multe scenarii de iluminat în camere.

Justificată de stilul de utilizare în decorarea spațiilor de plastic, ceramică, lemn, piatră - în funcție de preferințele personale ale proprietarilor și relevanța în conceptul general de design al apartamentelor.

Designul dormitorului în pod

Designul dormitorului în pod, etajul suplimentar al casei, depinde în mod direct de numărul de metri pătrați. Bazându-se pe propriile gusturi și dorințe, este posibil să se tese designul camerei mansardate în conceptul general al interiorului întregii case sau să se doteze spațiul ca o zonă privată specială.

Galerie video

Galerie foto

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (No ratings yet)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

84 − = 82

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: